COD Shaklee Kerteh · Energizing Soy Protein (ESP)

Kenapa ESP sesuai untuk sahur?

Sooo proud of my menteee
Orang kedua yang ainin jumpa sesharing bahagi bahagi ESP dengan ummii ๐Ÿ˜Š

Risau diaa ESP diaa tak sampai lagi sebab current stok dah nak habisss

Haaa ramai kan yang #shakleesahur dengan ESP dan cinch yeayyy im happy

Tau tak apa beza dia dengan nasik?

Perasan tak kalau kita makan nasik, kita cepat kenyang tapi cepat pulak lapar?

Sebab nasi putih punyai indeks glisemik tinggi.

Semakin tinggi indeks glisemik menyebabkan gula dalamnya dilepaskan dengan mendadak. Pada satu tahap tenaga pun menurun.

Tapi berbeza dengan esp yang mempunyai indeks glisekik cuma 39. Pelepasan tenaga secara perlahan lahan dan lebih lama.

Ala macam kita lari marathon laa. Lain dengan lari 100meter. Marathon kita cool and steadyy. Tapi kena keep the energy ๐Ÿ˜

Jadi kita kenyang lebih lama, tak rasa lapar berkeroncong bagai. Lagipun ia beri tenaga tak letih dan boleh fokus kerja sampai berbuka.

Esp sangat terbaik diamalkan masa puasa sekarang ini tauu dannn ESP baru je restokk semalam yeayyy alhamdullilahh ๐ŸŽ‰

Okaylaah semuaa
Selamat bersiap untuk berbuka nanti! Nanti berminat untuk order ESP, just telegram ainin or whatsapp at 0145291689 ๐ŸŒน

Salam bulan Alquran osooo

#embracingRamadhan