Antioxidant · COD Shaklee Kerteh · Enfuselle

Enfuselle untuk kulit berminyak

image

Bangun pagi pagi
Cuci mukaa lagi 🚿

Haa nilah dia pencuci muka #enfuselle shaklee yang orang tatau dia wujud tu πŸ˜‚. Sejak #nutriwhite dah habis, ainin nak try yang ni pulak! Yang paling penting, full of antioxidants and no dangerous chemicals to be worried about 😍 bayangkan syarikat nutrisi keluarkan produk skincaree oso. Ainin bayangkan nutrisi yang best best dalam produk skincare diaaa boleh tak ? πŸ˜‹

This one is for oily skin. Kalau yang dry punya, texture dia macam putih putih gitu. Lebih kepada lotion. Yang ni gel 😊 #aininshaklee #aininsharing

 

COD Shaklee Kerteh · Enfuselle

Enfuselle Shaklee: Pencuci, toner dan Pelembap untuk Kulit Kering, Kulit Berminyak dan Kulit Berjerawat

Haaa jeles tak jeles takkk
Pengakuan jujur sahabat Sparkle pasal enfusellee

Tak ramai kot yang tahu Shaklee ada skincare best yang awak orang tak perlu risau pasal paraben bagai!

Yang penting personalized & customized
Special gituu

Special macammana?
Set untuk orang kulit kering lain, set untuk orang kulit berminyak, formula dia lainnn

Yang paling penting, skincare pon ada research ohhh! Testimoni apatah lagiii

Kalau yang berkimia boleh ada testimoni hebat,
Bayangkan yang tak berkimia 😊
Bayangkan company yang keluarkan produk nutrisi, keluarkan jugak produk skincare. Mestilah nak jaga keselamatan badanπŸ’š

Enfuselle ➑️ enfuse the cell with nutrients
Penoh dengan vitamin ofkos

Kalau ada yang jeles dan nak siap siap prepping untuk rayaaa, why dont try & usha usha enfuselle?

Nak tanya nak consult skin,
Boleh terus rogerrrr, dan tak out
Sebab lepas tu kita follow up πŸ˜‹

 

Ainin 0145291689