Cryptocurrency Notes

2 lesson learnt from previous cryptocurrency trading

I’m posting this to remind me that, please take your profits after you get them and know where to exit when you are trading cryptocurrency.

  1. Get into the habit of taking profits and scouting for re-entry if you want to continue reaping potential profits, Thanks buddy!
  2. Know where to sell, thanks! Sometimes, it is not about the prices, it is about the waves. It is okay to buy at higher price if you know it will go up, but please dont buy at peak. Use your capital efficiently and make money in short amount of time!
Movie lesson learnt

Ready Player One and Alquran Testament

photo_2018-03-30_22-56-45

 

 

 

We didn’t plan for the movie but things that we don’t plan always turn out good, right?

I became sooo excited when I figured out about what the theme of the movie was: virtual reality! Ready Player One is a science fiction film set in 2045, leaped to the future ahead where people engaged their daily life virtually through the VR goggles. It is when people could sacrifices all their assets to win, to achieve something in the OASIS, the second life where they hope they can be someone else. The message stunned: Accept The Reality. Getting drowned in the avatar identity, it is so easy for us in loving the another life we could create, make us easily forget the precious people and life in our real daily life. This film also communicate better with the game geek. Somehow I understand why they are tied to the games just like their life are there.

Like previous movies of the same theme, obvious Virtual Reality message can be seen in The Matrix. And other movies that I don’t watch which i which I could spend sometime, dwelling in the story plot.

You know, I get so passionate about virtual reality ever since. If we are in the same thought, we can talk about it long and long enough. I would be very thankful to meet someone to talk to about this. For those who are so new, it is actually a simulation or a stimulated reality to our senses, and finally, making our brain believe.

Through the technology of virtual reality, first, we can build our dream in the second world at instant speed. We can train our imagination and prayers. Just then, I can ensure you will be shock by how you have been limiting our doa (prayers) power. Make your dream lists, visualise your mighty comfortable luxury house and super happy family. I believe that most of the people will struggle about it. That is the one indicator that you are actually limiting yourselves.

Create your own movie dreams. Play them repeatedly. The interesting part: watch them coming.

Second, virtual reality is in fact, about this dunya. This world is only virtual reality which is actually projected. You can read about Harun Yahya’s explanation about this. I wish I could elaborate it more but he already describe it so beautiful that I hope that you can invest your time reading them.

  1. Harsh Realms by Harun Yahya
  2. The Matrix by Harun Yahya
  3. Matter: The other name for Illusion by Harun Yahya
  4. this malay blogpost 
  5. this one also

It is about our perception, senses and brain.

Just like the Quran confirmed,

”  We did not create heaven and earth and everything in between them as a game. If We had desired to have some amusement, We could have found it in Our presence, if We would do (such a thing)! – (Surat al-Anbiya: 16-17).

why Allah make it as a game?

We made everything on the earth adornment for it so that we could test them to see whose actions are the best.”- (Surat al-Kahf: 7)

If you could dwell yourself with all the given links, I pray that Allah Al-Alim also blesses along the knowledge to understand the message potrayed through the articles. Because with it, we will see the world from the another lens already.

May all the deeds we are doing in this world, are all for the another world! Amin.

Shine bright- Ainin.

Personal Notes

Wealth Spirituality

So, last night i read about the wealth spirituality from a few post such as this one. It talks about wealth consciousness. Later, i must say, be the energy conscious, not money conscious.

I love this sharing also. It is really important to bless the flow of money. They must be happy to be in the conscious hands! I hope we’re among of the group, blessing the flow in and out. Utilising money to contribute and brings the goodness. That particular paper of money could be energetically positive or negative by your intention to the world and to them. Look at them spiritually. Send love.

This article explained that wealth is expressing the life inside, expressing soul. Create wealth through creation such as arts, cloth etc. Contribute to many people, in most loving way. Big reminder for me, wealth is like water, enjoy the flow but never possessed it. One can get filled with abundance but might possibly do not taste it. Do the other way round. Channel it to the growing.

COD Shaklee Kerteh · Gleam769 · sembang business · Why Shaklee

CAMNE BISNES SHAKLEE TOLONG ORANG?

 

Baca dulu. Baru tahu. Kerana ia satu penjelasan yang korang perlukan.

Shaklee ni ada 2 bahagian tau.

• Produk
• Bisnes planning to earn income

 

Siapa yang tak mau buat bisnes samada dia tak minat. Atau rasa dia tak perlu buat bisnes lagi buat masa ni sebab sibuk.

 

Boleh ambil pilihan pertama saja. Iaitu mencuba produk Shaklee.

Sebab apa perlu cuba produk Shaklee? Bukan produk lain.

Shaklee merupakan leader nombor 1 kepada suplimen semulajadi di Amerika Syarikat.

Bila ia leader, kiranya semua teknologi yang hebat ada pada Shaklee products.

Dah ada kajian saintifik mengenainya. Beribu ribu jurnals dari saintis dikeluarkan.

Suplimen ni adalah apa yang kita makan untuk tujuan sihatkan badan kita. Takde guna kalau kita ambik namun makin mudarat kan?

Sebab tu kita kena pilih suplimen yang tepat terbukti selamat, berkesan dan efektif.

Sebabnya kalau kita pilih yang bahaya, kita yang akan merana.

Kalau kita pilih yang tak berkesan, kita yang rugi.

Kalau kita tak pilih yang efektif, kita yang buang masa kan.

Jadi Shaklee adalah the best supliment untuk bantu kita baik pulih kesihatan kita serta hindari kita dari terkena sebarang penyakit.

Ok dah clear kan part 1 mengenai produk Shaklee.

 

Part 2 pula mengenai bisnes.

Biasanya, orang yang bina bisnes melalui Shaklee ni disebabkan dia dah dapat #ShakleeEffect yang terrrsangat hebat! Sebab tu dia decide untuk berkongsi kisah dia tu kepada semua orang di dunia ni.

 

Sebab tu lah ia berkongsi di blog, facebook, instagram dan mulut ke mulut.

Ingin berkongsi kisah dari sad stories to happy stories.

Boleh bayangkan orang yang mukanya penuh dengan jerawat? Kan sad story bagi dia kan.

Namun bila dia cuba Shaklee, wow! So amazing! Kulitnya berubah.

 

Kerana produk Shaklee macam di atas saya kongsikan. Kesannya sangat hebat bagi mereka yang sabar dan konsisten dalam menggunakannya.

 

Jadi bermulalah dia berkongsi cerita dengan tujuan membantu mereka yang alami masalah sepertinya dulu untuk kembali miliki happy stories in life.

 

Murni kan usaha ini?

Disebabkan dia recommend produk Shaklee kepada orang lain, ofkos Shaklee bagi sesuatu untuknya.

Iaitu DUIT sebagai hadiah atas usaha gigihnya. Sebab tu makin banyak usaha, makin besar hadiahnya.

Yang ia jadikan sebagai pendapatan tambahan untuk keluarganya.

Kalau orang yang tak biasa dapat RM200 dengan percuma. Last last boleh dapatkannya dalam masa tak sampai sebulan. Ofkos suka gilerr kan.

Macam tulah dalam Shaklee cara bina bisnes. Hasilnya akan diperolehi apabila usaha makin kuat.

Bila kita berjaya ajak orang lain juga untuk sama sama berkongsi happy stories diorang, ofkos Shaklee akan bagi award lagi dalam bentuk duit juga. Itulah leadership bonus.

 

Kerana ajak dan ajar orang lain untuk turut sama berkongsi demi membantu orang lain juga untuk dapatkan happy stories mereka.

 

Mudah je kan buat bisnes Shaklee ni?

Yes. Sangat mudah!

Kita berkongsi dengan gembira. Supaya orang lain pon turut gembira.

 

Nak join Shaklee sebab nak dapat harga produk lebih murah?

Atau nak join Shaklee sebab nak buat bisnes?

Boleh klik link ni sekarang jugak.

Www.wasap.my/60145291689