Health tips · Home Spa | Mobile Spa | Spa Bergerak · Shaklee Journey · spalacebyainin

Analisis Kulit Percuma | Shaklee Free Skin Analysis

image

Semoga suatu hari di masa hadapan boleh join dan attend free skin analysis dan bone analysis ni! FREE je!

Kalau pergi klinik aestetik, kena bayar tau nak tau skin analisis, nak tahu bone analysis pun kena bayar juga.

Macam ainin, ingatkan kulit berminyak, rupanya kulit kering 😂 Yang tak penah buat analisis ialah tulang.

Sebelum ada chance nak check, kita jaga yang mana perlu:)

Kalau nak stay updated dengan info program dorang buat, boleh tengok tengok dekat page. Macam minggu lepas, dah lepas dah dekat Penang, Kota Bharu and Sunwayy

Antioxidant · Health tips · Shaklee Journey

Jus timun madu

image

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Pagini ainin mondayy greeen 😁
Sebab breakfast dengan cucumber honey juice.
Tahniah buat diri sendiri sebab dua benda. Sebab tak skip breakfast dan sebab tak tambah gula atau tak sediakan teh tarik atau teh atau sebagainya.🎉

Tiny tiny achievement lead to big achievement kan kann
Kata Dr Rizal, sihat itu jihad 💪🏻

Personal Life

26th Birthday

image

This year, i request for a mini simple but a memorable celebration. Because we do remember moments, we dont remember how cheap or expensive they are. I want to embrace minimalism and wanna ditch consumerism as much that i could.
And of course thankyou for all the wishes deariee. thankyou husband for taking care on each everything about me 🌹Thankyou mother for giving birth to a Ainin Sofia❤️ Thankyou everyone for moulding me best life and best version of me. And ofcourse my beloved Allah, sending His cinta through each every person i met and every seconds i take my breath in.
Happy 26th of me. I do grateful for everything that i have in my life and achieve so far. Of course, not without each of you. Thanks everyone 💋

Bitcoin Malaysia · spalacebyainin · The Walking Beauty Project

Bayar Servis Spa dengan Bitcoin di Malaysia

 

Assalamualaikum.

Harini self pampering day: spa! 😆
Thank you the husbandd belanja spa dayy

Semalam excited beliau tanya,” nak pergi spa takk. Nak belanja dengan bitcoin”

Majuuu.
Spa dekat terengganu,menerima bayaran bitcoin!
bitcoin accepted whoa 😱
Ramai je lagi beli benda lain dengan bitcoin in Malaysia. Macam barang bayi dan sebagainya.

Tapi kena study study study. Jangan kena scam. Bitcoin ni boleh beli sendiri je sebenarnya.

Sape ada bitcoin boleh treat & pamper dekat D’Teratak Spa Dungun ni okeyy.

Sape yang belum ada, boleh treat & pamper dekat #spalacebyainin. Ehhh 😆