COD Shaklee Kerteh · Gleam769 · sembang business

Shaklee: Menjual Dengan Teknik Storytelling

Semalam dapat free free je ilmu mahal dalam kelas storytelling, malam ni ada kelas lagik!

image

image

Okay takpee. Kelas senang je kan.
Online dan free-kan masa, then siap untuk tadah ilmu dan buat! 😁

Untuk konsisten dalam menggunakan satu satu produk, sudah tentu kita kena tahu apa benda lah yang kita duk makan ni kan.

Kita nak kena tahu apa bezanya vitamin yang sama dengan vitamin kita ambil ni.

Sebagai contoh, apa bezanya minyak ikan di luar dengan minyak ikan jenama Shaklee ni (omegaguard).

Bila kita tahu, kita lebih menghargai. Akan rasa rugi giler lah hai kalau tak makan omegaguard ni kan.

Hanya bila kita tahu kenapa ia sangat bagus.

Tak cukup sekadar tahu ia bagus. Kita kena tahu kenapa ia bagus. Sape yang kata ia bagus haaa.

Bercakap biar ada proven. Jangan omong kosong saja kanπŸ˜€

Kita akan bedah pasal omegaguard ni malam ni!

Hanya ada di LAT Family.

GituwwwwwπŸ˜€

Nak tak jadi part of the team?

Pm Ainin 😊 0145291689

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s