COD Shaklee Kerteh · Omega guard Shaklee · Set Hamil · Set Kurus

Antara 5 golongan penting Perlukan Omega guard Shaklee?

Ramai jugaklah yang borak dengan ainin yang style
“Dah lama dah ada alfalfa/ omega dekat rumah, tapi tak makan sebab tak tahu untuk apa”

😅😂

Macamtulah.

Kalau tak tahu nilai emas,
Memang nampak emas macam batu biasa.
Bila tahu, baru semangat nak makan hari hari.
Nak pakai hari hari.

Macamtulah.
Nilai.

Makin gali, makin banyak terbongkar rahsia. Apa itu? Itulah ilmu nutrisi.

Fuhh. Dasatnya kami belajar bab omega 3 & omegaguard malam ni.

Buntang mata study jurnal sama-sama. Aktif bebenor team bertanyakan soalan.

Haa baru tahu ye orang alami alzhemer sangat bagus ambil DHA& EPA.

Baru tau ye anak alami alahan dan ekzema akibat maknya tak cukup DHA & EPA semasa hamil dan menyusu.

Baru tau juga yang kurangnya DHA & EPA pon boleh lead to penyakit kardiovaskular macam darah tinggi dan jantung.

Baru tau ye DHA&EPA bantu elak lahirnya bayi pramatang.

Banyak lagi kami kupas malam ni. Yang paling best, omegaguard tersangatlah murah bila banding semua pekdahnya..

DHA & EPA sangat tinggi! Namun harga tak sampai RM1.80 pon sebijik. Jadi ahli boleh la harga bawah RM1.50 sebiji

Apalah sangat nak banding dengan kesihatan kita yang bebas penyakit kritikal, tak nyanyuk, malah anak jadi bijak pandai bila amalkan omegaguard ni kan.

Misi terus gali ilmu dipergiatkan lagi.

To be expert, we need to explore more

#LATTeam
#LATFamily

Ainin 0145291689

 

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s