COD Shaklee Kerteh · Health tips · Ostematrix shaklee

Keputusan Ketumpatan Tulang Badan dan Ostematrix

Semalam mentor Ainin pergi ke Shaklee Free Health Community. Nak tengok keputusan ketumpatan tulang tak?

calcium

Kongsi beliau,

Alhamdulillah Ni result bone density semalam.

Tulang OK, Kalsium, Mineral cukup.
T-Score tu 96.2% compare dengan wanita berumur 20 tahun.
Sebab apa 20 tahun? Masa tu peak kalsium dalam badan.

Z-Score – compare dengan bone density umur sebenar. Alhamdulillah above average.

Kak El ingat lagi masa duk kerja dekat Petronas masa tu dah beranak anak kedua, bone density Tak ok, under average.
Eh bukan salah kerja di Petronas,
Salah Tak amek kalsium magnesium.

Lepas tu jumpa ramai tok tok yang Ada masalah jatuh sikit tulang retak.
Patah tulang.
Start dari situ konsisten amalkan Ostematrix.
Alhamdulillah
Alhamdulillah

Supplement usaha
Nak beri sihat tu Allah.

Akui sahabat Ainin yang merupakan seorang ahli fisioterapi di hospital kerajaan Kuantan,

oste

Jadi, jangan malàs usaha Tau!

Ostematrix adalah supplemen kalsium yang inshaaAllah membantu dalam isu ini.

Jika awak ingin mencuba mahupun bertanya mengenai ppilihan supplemen yang diperlukan dan mahu mendapatkan jadual makan, boleh hubungi Ainin di 0145291689.

InshaaAllah, ia mampu dimiliki oleh sesiapapun:)

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s