Kehamilan · Nutrisi Kehamilan · Omega guard Shaklee · Ostematrix shaklee · Parenting Ketika Hamil · Set Hamil · Vitalea Shaklee · vitamin c shaklee

Hamil dengan Set Hamil Shaklee

image

Tahniah buat ibu-ibu yang sedang mengutip pahala mengandungkan zuriat keluarga. Sebagai isteri dan ibu, kita mestilah mahu yang terbaik untuk kita, untuk bayi kita.

InshaaAllah, set hamil Shaklee bakal memberikan kita pengalaman yang terindah semasa hamil. Sampaikan seorang ibu hamil yang menghidap anemia ini“> berkongsi bahawa dia dapat melalui fasa kehamilannya dengan sangat WOW!

Tidak pelik, kerana satu supplement dalam set Hamil Shaklee sebenarnya yang membantu meningkatkan tahap haemoglobinnya walaupun dia punya anemia.

 

BUATLAH YANG TERBAIK UNTUK ANAK, MESKIPUN KITA TAK SUKA
.
.
Kalau awak bukanlah seorang yang suka sangat pon telan telan tablet ni. Tapi sebab azam yg KUAT untuk bagi yg TERBAIK untuk baby, semangatlah untuk telan semua ni.

Tapi ada sesetengah orang,  kata nak amik satu dulu, tak boleh telan banyak2. Tak suka. Malas.Morning sickness,rasa nak muntah dan macam-macam lagi.

Kalaulah anda sedar betapa bayi dalam kandungan kita perlukan semua ini, kenapa anda tak sanggup lakukan apa saja untuk dia yang kita sayang ni 😔

Banyak dah kajian.
Bayi dalam kandungan tak cukup iodin IQ nya akan lembap seumur hidup!

Bayi yang kekurangan asid folik tulang belakangnya akan bermasalah dan itu menyebabkan spina bifida!

Dan macam-macam lagi kesan kekurangan sesuatu nutrisi memberi impak pada anak yang kita kandungkan. Malah kebanyakan yg tidak mengamalkan vitamin lengkap,bila anak dah lahir selalu sangat sakit.Lantas begitu mudah kita katakan “saya tak suka telan.”
.
.
Anak ni amanah Allah.Bukan masa dah lahir je kita kena jaga,tapi sejak dalam kandungan lagi kita dah ambil berat tentang keperluan anak kita..Beri yang terbaik! usahalah kawan!

Tak susah pon, setiap satu tablet ni cuma makan sehari je sekali. Sebiji saje pulak tu. Tak suka sekalipon, ini hanya satu pengorbanan kecil seorang ibu terhadap anaknya. Pengorbanan yang terlalu kecil dear. Berjuanglah untuk beri yang terbaik. Jika anda sedang mengandung. Cuba konsisten setiap hari ambil vitamin yang diperlukan tanpa gagal. please ambil berat hal ini🙏🏼

omega guard untuk perkembangan otak yang baik
vitalea untuk menjaga darah
vitamin c untuk imunisasi, pertumbuhan sel, penyerapan zat besi
bcomplex sebagai sumber asid folic sangat penting untuk mengelakkan kejadian spina bifida pada baby
– malam boleh ambil ostematrix untuk kalsium keperluan tubuh badan ibu dan baby. Ainin harap para ibu para mommies sedar akan kepentingan ini & tidak hanya memilih untuk makan 1 atau dua sahaja ok?

Sebab setiap vitamin ada fungsi berbeza. Ibarat kita makan nasi, kenapa kita tak makan nasi satu je? kenapa kena makan sayur, buah, protein?

 

image

 

image

 

Ainin share dan update lagi nanti okay?

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s