Antioxidant · Carotomax · vitamin c shaklee · Vitamin E · Vivix

Soya mengaktifkan Kanser?

Soya shaklee ni ada isoflavon. Isoflavon ni fungsi dia untuk halang dari kanser.

Soya bukan bererti yang kita minum saja. Tempe pon soya. Kicap pon soya. So kalau yg gmo memang semua ni la. Ada dah kicap non gmo right now.

Gmo ni pulak bukan soya je. Beras pon ada, buah pon ada. Gmo ni kalau nak mudah faham ia bukan grow secara asli. Ia kena cucuk. Cucuk hormon. Sebab tu dia cepat grow. Sebab orang nak jual cepat. Mcm tembikai pon. Ada cucuk hormon. Buah buah kat pasaraya mostly gmo.

Actually kita takleh differentiate antara gmo dengan non gmo.

Sebab kita ada teknologi kan. Semua nak cepat sebab ramai request.

Ayam GMO ada.

So yang GMO ni semua lead to cancer. Bukan soya n gamat je.

Sad to say, we cannot control it sebab kita tak tau camne nak detect gmo ke non gmo tu.

So, untuk elak kanser berlaku kesan dari pengambilan harian yang kita tak tahu dia selamat ke tak (some sort of kita amik sebab kita kena ambik at least kan. Kalau tak camne nak hidup semua mau tanam n bela sendiri), kita makan lah vitamin high antioksida

Macam vivix, vitamin c cukup dos, carotomax, vitamin e.

Ia memusnahkan dan mengelakkan sel kanser dari wujud dalam badan kita

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s