Gla complex · Omega guard Shaklee

Omega Guard dan GLA Shaklee, bunuh jerawat?

Nak tengok tak bukti pejuang pejuang omega 3 fatty acid ( omega guard) dengan gamma linolenic acid (GLA) membunuh bunuh sang jerawat?

image

Haa siap masuk jurnal 😁

Dalam kajian ni, dibuktikan bahawa, selepas 10 minggu peserta diberi supplemen omega 3 fatty acid dengan GLA, jerawat berkurang secara MENDADAK!

Dan inflammation pun dah tiada apabila mereka lihat dari bawah mikroskop. Wow hebat!

Haaa bukan baik untuk kuruskan badan jee omega guard ni, bukan baik untuk betulkan hormon dan period jeee GLA ni 😊

Maksudnya boleh makan untuk kurangkan jerawat juga!

Take home message:
Seimbangkan omega 3 dengan omega 6 😊
Sebab tu kena amek omega guard (omega 3) dengan GLA (omega 6) dedua sebenarnya for better option.

apabila kita ambil omega guard dengan GLA, mereka dedua ni tolong seimbangkan hormon kita 😊

eh tahu ke omega 3 fatty acid dalam shaklee yang mana? GLA pula?

boleh contact Ainin 0145291689 untuk tanya okeh ❤️

COD Shaklee Kerteh / Sg Buloh available

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s