Gla complex · Omega guard Shaklee

Omega Guard dan GLA Shaklee, bunuh jerawat?

Nak tengok tak bukti pejuang pejuang omega 3 fatty acid ( omega guard) dengan gamma linolenic acid (GLA) membunuh bunuh sang jerawat?

image

Haa siap masuk jurnal ๐Ÿ˜

Dalam kajian ni, dibuktikan bahawa, selepas 10 minggu peserta diberi supplemen omega 3 fatty acid dengan GLA, jerawat berkurang secara MENDADAK!

Dan inflammation pun dah tiada apabila mereka lihat dari bawah mikroskop. Wow hebat!

Haaa bukan baik untuk kuruskan badan jee omega guard ni, bukan baik untuk betulkan hormon dan period jeee GLA ni ๐Ÿ˜Š

Maksudnya boleh makan untuk kurangkan jerawat juga!

Take home message:
Seimbangkan omega 3 dengan omega 6 ๐Ÿ˜Š
Sebab tu kena amek omega guard (omega 3) dengan GLA (omega 6) dedua sebenarnya for better option.

apabila kita ambil omega guard dengan GLA, mereka dedua ni tolong seimbangkan hormon kita ๐Ÿ˜Š

eh tahu ke omega 3 fatty acid dalam shaklee yang mana? GLA pula?

boleh contact Ainin 0145291689 untuk tanya okeh โค๏ธ

COD Shaklee Kerteh / Sg Buloh available

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s