Cinch Shaklee · Set Kurus · Set Tambah Berat

Sarapan dengan Cinch Latte

image

Haha happy sangat sampai ainin doodlekan diaaa 😆

Kami memang konsisten sangat minum cinch chocolate previous previous months. Ainin beli Disember ke Januari entah cinch tuh, lepas ESP habis, terus beli cinch sebab sama je sebenarnya. Dedua pun cover badan punya protein keperluan. Cecuma ESP lagi murah tapiii cinch lagi sedap
😁😁😁 dan esp tak disarankan untuk jadi meal replacement tapi cinch boleh!

Kami suka sangat!

Tak sempat prepare breakfast ke apa, memang kacau cinch dengan chilled drinks, Ya Allah memang marveles! Fefeeling bawak gerai cool blog masuk rumah gitu 😋

Plus plus lagi,minuman healthy kannn.

Jimat yang amat sebab after few months baru habis. So dulu minum yang chocolate punya. Kalau ESP ada perisa vanilla jeee, CINCH ada chocolate, vanilla and latte. Yang bestnya latte cinch tade caffeine!

Memang tak bole pisah lama lama dengan cinch! Bila yang chocolate dah habis, kami nak try yang latte pulak yeayyy 🎉 bila Mr Half dah menyangkut sama, maksudnya bukan ainin jelaa yang perasan dorang ni best 😆

Ada yang nak try sekali boleh pm ainin okeh?

Side efek dia kulit jadi tergebus, puasa pun tak perasan sebab dia bantu fill kan perut 😁

Tak sabar nak repeat peat peat 💚

Salam isra’ mikraj everybodyyyy

Xoxo
Ainin | 0145291689

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s