Performance Drink · Set Hamil

Performance Drink vs 100plus

 

Panas lit lit sekarang ☀️☀️☀️

Sekarang ni ainin memang nak menjauhi air kotak air tin atau mana mana processed drinks yang dekat kedai tuh.

Cumanyaaa air botol yang paling ainin macam boleh consider sikitlaaa ialah air 100plus. Tapi dia still bergas dan ofkossss guleeee tingggi though isotonik lah apelah kann

Tapi tak lagi bila dah tahu ada yang healthy punyaaa 😁nak tahu tak MINUMAN POWER yang boleh bantu hilangkan haus dalam masa 1 minit?

Yes! Its #pdshaklee atau lebih dikenali sebagai #performancedrink #orange ni! Bancuh sejuk sejuk, minum gulp gulp. Segar, rasa macam korang duduk bawah air terjun tau! 😂

air ni sebenarnya ala ala 100plus gitu, menghidrat semula badan tapi LEBIHNYA dia adalah dia tidak bergas dan rendah kandungan gula 😊rasa sangat sedap.

Rasa ralat samgat bila tahu ada orang pregnant woman yang terpaksa minum air 100plus yang banyak sebab hilang banyak air sebab morning sickness. Just nak bagitahu mommy mommy ada pilihan yang lebih baek dan healthy okeh!

Nak nak bila puasa nanti, inshaaAllah PD saangat membantu bab penghidratan badan 💚

Nak tanya apa apa, pm je Ainin okeh | 0145291689

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s