spalacebyainin · The Walking Beauty Project

Gula dan penuaan

Ainin sekarang dah rasa something bila minum air kotak ke air tin keee. slurp slurp mesti terbayang gula rosakkan kulit 😣

Sebab gula memang bagi kesan dekat kollagen dan elastin kulit tau awak. Atau dengan kata lainnya dia akan cepatkan proses penuaan. Betul ni tak tipuuu

Awak janganlahh gigih jaga luaran beli skincare itu ini tapi gulaaa minum tak hengat tau! Jadi macam sia sia pulak 😔

Minum sekali sekala, makan sekali sekala okay kot. Kalau bagi free ainin memang amek hehehe

Nak beli memang tak.

Awak orang bila pergi kedai & order minuman manis manis ni nanti bayangkan gula gula affect badan awak eh!

Sajaaa je nak brainwash 😝 brainwash ke arah kebaikan takpe kot. Bab diabetes dan gula aktifkan sel kanser semua orang tahu. Tapi kalau bagitau ni orang ignore jeee. Tapi kalau bab kecantikan lajuuuu je kan.

Moh kita upgrade water intake. Bukan minuman bergula yaaaaa

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s