Vivix · Why Shaklee

Vivix sembuhkan macam macam? Bohong!

Vivix nih magic lah. Macam macam dia boleh buat.
Ada patient kanser, kanser hilang.
Ada diabetes, tiba- tiba dah tak perlu ubat doktor dah.

Tak awak.
Bukan dia yang magik.
Sel badan kita yang magik.

Sel badan kita boleh heal themselves, mereka kan ciptaan Allah yang Maha Wow.

Konsep dia, kita bagi kebaikan pada sel, boost everything good in the cell, dia cepatlah pulih, cepat dan kuat lawan anasir anasir yang merosakkan.

Sebenarnya, sel kanser memang ada dalam setiap kita. Antara dia jadi aktif atau tak saja.

Kebaikan kebaikan liquid merah yang rasa blackcurrant ni mahupun tablet tablet yang dapat global pengiktirafan ni hanya nak maksimumkan function sel saja.

Jaga kesihatan kita.
Jaga.

Sayang badan kita.
Sayang.

Amanah untuk kita jaga.

AininSofia πŸ’š
http://www.wasap.my/60145291689/sayanaksihat

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s