Ostematrix shaklee · Why Shaklee

Ostematrix cepat larut

image

Kalau fefeeling takut takut nak telan supplement sebab takut kidney failure ke apa,
Dont worry.

Dr Daggy siap explain, semua vits dan tablet akan cepat terurai and dissolve.

Kata Dr Shangraw,
Kalsium ni adalah sejenis tablet yg keras tau.
Keras dan susah nk larut.
Kalau susah nak larut, susah la badan nak serap kan?

Jd dr shang raw buat kajian,
supplement kalsium yg baik,
Adalah yg mampu hancur, larut dalam masa 30 min.
Itulah tablet kalsium yg bagus.

Dan tengok tu eksperimen kitorg buat!
Tayah tggu 30 min pon
Seawal 6 minit dah hancur!

Jangan mindsetting supplement adalah ubat.
Supplement bukan ubat.

Imagine yang korang tengah makan sayur sayur yang diminikan jadi tablet 😁😁😁

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s