Al-quran · Antioxidant · SyemeAinin Travel · Vivix · Why Shaklee

Vivix dan Alquran

Tak bawak cinch/ ESP laa travel KL kali nii.
So pagi ni kita start the day with vivix!

Rasa dia macam blackcurrant.
Anggur muscadine kannn.
Makanan sunnah gitu. Anggur kan 😁
Anggur disebut sebanyak 12 kali dalam alquran.

Tapi blackcurrant, banyak gulaaaa.
Gula affects your health.
This one reacts oppositely✨
It improve your health 😊

Tumpang peti hotel.

Nak tahu tak vivix ni pure ke tak?
Nanti experiment, simpan dekat tempat sejuk beku, tengok beku tak.

Kalau beku, takpure.
Kalau tak beku, pure 😍

Got the international pengiktirafan, ofkoslah pure 😊😘
Patented siap.

Boleh jugak experimentkan dengan honeyy, untuk tahu pure ke takk.

Im here to serve you.
Ainin 💚

Boleh terus whatsapp ainin okay kalau berminat

http://www.wasap.my/60145291689

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s