Carotomax

Carotomax: Ainin’s testimoni

After few months of not wearing spec started from August 2016 to March 2017,
Consuming carotomax for the first 2 months, lepastu tak konsisten πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Doing some Bates Method eye exercises (pun awal awal je semangat) πŸ˜‚
Basically method ni untuk kurangkan eye strain.

Tapi power turun yeayy alhamdullilah 😍❀️
Tapi kena buat spec jugaklah for the eye protection sebab tak pakai sunglasses.

Right eye:
375 ➑️350

Left eye
325 ➑️ 275

For those yang tanya ainin berjaya tak turunkan power 😊

Bukan ainin je tau, tengok ni:

image

Basically cara jaga mata adalah kurangkan eye strain dan bagi mata makanan dia 😊 Nak Ainin guide tak, terus whatsapp atau telegram Ainin okay dekat 0145291689πŸ’š

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s