Carotomax

Carotomax: Ainin’s testimoni

After few months of not wearing spec started from August 2016 to March 2017,
Consuming carotomax for the first 2 months, lepastu tak konsisten 😂😂😂
Doing some Bates Method eye exercises (pun awal awal je semangat) 😂
Basically method ni untuk kurangkan eye strain.

Tapi power turun yeayy alhamdullilah 😍❤️
Tapi kena buat spec jugaklah for the eye protection sebab tak pakai sunglasses.

Right eye:
375 ➡️350

Left eye
325 ➡️ 275

For those yang tanya ainin berjaya tak turunkan power 😊

Bukan ainin je tau, tengok ni:

image

Basically cara jaga mata adalah kurangkan eye strain dan bagi mata makanan dia 😊 Nak Ainin guide tak, terus whatsapp atau telegram Ainin okay dekat 0145291689💚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s