Personal Life · SyemeAinin Travel

Wedding invitation

 

#azlanshima done. βœ”οΈ
#zulfirdausnabila doneβœ”οΈ

Last two weeks wedding, baru nak wish πŸ˜‚
Dont stop loving each other koranggg and have a happy happy and blessed married life!

Aininsyeme minta maaf tadapat nak penuhi semua undangan. Siyes ah rasa nak nanges pun ada sebab tak dapat attend wedding sahabat sahabat yang all everyone closest to the heart😭
Sincerest apology. Honestly.
Paling sedih tadapat nak attend wedding adik usrah Nada Osman penang sanaa. Ramai lagi sarah, kakdilaaa, cerahh ohmai forgive us everyone yaa. 😭

Doa from afar, we promised that we prayed for all ,the blessed day, blessed wedding!

Marriage rule no 1: Allah’s number one.
Marriage rule no 2: serve the king when he’s around, serve the King when he’s not around.
Marriage rule no 3: nobody’s perfect. We complete each others 😘

Thank you for inviting everyone!
Terima kasih hantar kad personal personal, trust me on advices hahaha

Be married or not, i’m here to listen okayyy ainin’s dearies 😊❀️
we do pray for all the cute bubbly bride and groom dilimpahkan keberkahan dan ketenangan in every day for every story written.

bila balik kelantan, ofkoslah tak lupaaa bawak balik travel kit supplement kiteeee 😁

Home Spa | Mobile Spa | Spa Bergerak · spalacebyainin

Basuh muka dengan Air Suam

Nak share tips ni.

Kalau awak rajin,
Memula basuh muka, awak basuh muka dengan air suam. Lepas tu cleanse dengan pencuci muka kegemaran awak tu.

Then, bilas dengam cold water. Kalau stay dekat hotel rajinlah buat macam ni. Sebab boleh adjust dekat sinki tu air suam dengan air sejok heee 😁

Motif?
Sebab Air SUAM BUKA pori-pori muka. So kita cuci sekali inside the pores. Air SEJUK pula TUTUP pores balik.

Bytheway, awak tahu tak geng korean ada 10 steps skincare regime? 😱
Okeh takpe ainin share laen kali πŸ’š

Happy Monday peepsπŸ’š

#beautynotes

luxeFrame

Resonant

Hidup ini bagaikan radio dan channel tv.
Kalau awak pilih radio 9 dan channel tv9,
Awak dah takdapat dengar radio 7
Dan awak tadapat tengok siaran televisyen 7.
Padahal siaran radio 7 dan televisyen channel 7 ada je. Cuma awak je yang pilih nak tune dengan radio 9 dan channel tv9.
Pernah tak orang lain cerita pengalaman dia pergi hospital A, jumpa orang ABC yang buat dia sakit hati, yang buat masalah, jumpa nurse ABC yang takjaga dia elok elok,
Tapi kalau awak pergi, takjumpa pulak orang ABC tu, nurse ABC tu MC lah pulak, ganti dengan nurse DEF yang baik. Doktor pun baik baik.
Eh macam dekat dunia lain. Tapi di hospital yang sama.
Begitulah.
Resonant.
Kita selari dengan dunia yang mana?
Memang, ada dunia dalam dunia.
Allah mengikut sangkaan hambaNya.
Fikirkan baik-baik, inshaaAllah yang datang juga yang baik baik.Β πŸ’š