Alfalfa Shaklee · Health tips · Set Kulit · Set Kurus · Set Resdung

Bahaya Alfalfa complex.

 

Travel memang best.
Travel memang seronok.
Travel memang exciting.

Tapi.

Bila tetengah travel tu kan. Dapat inbox bagitahu testimoni macam ni kan. Best dia, seronok doa, exciting dia lain macam tau :’)

Tiba- tiba ada kolam dekat mata pun ya jugak :’)

Best ke alfalfa?
Alfalfa ni apa?

Alfalfa ni sebenarnya tumbuhan herba, nama saintifik dia medicago sativa. Ada orang panggil dia jamu moden. Memang banyak kajian pasal this herb plant. Menariknya dan specialnya this herb, its root mengakar jauh ke dalam Bumi, serap semuaaa nutrient.

Apa yang Ainin suka pasal alfalfa, characteristic dia yang anti- inflammed tu obvious sangat! Apa yang Ainin suka lagi, bila sahabat sahabat yang consume pun happyyy, bila parents sahabat pon happyyy, cerita memacam improvement dapat bila consume alfalfa.

Dah kurang gatal, senang nak membuang, boleh buat skrub muka lagi! Jimat kan?

Sebotol bukan 30 tablet youu.
Tapi 300 tablet 😱
Exciting kannnnn.

Dalam pemakanan pulak, alfalfa punya sifat alkali. Sebab alfalfa kan tumbuhan. Okeh, kita tengok sini.

image

So, agak agak awak orang makan banyak part mana?

Lepastuh,
Kalau macaam makan banyak banyak part yang belah kiri, kalau badan jadi bersifat acidic?
Kesan badan berasid jadi acaneee?
Tamao gitau. Search sendiri 😜✌🏻️

Tamao makan alfalfa yang bersifat alkali, sila kasi badan awak neutral dengan makan banyak banyak part yang belah kanan tuh okay?

Alfalfa bahaya?

ya, memang bahaya. Alfalfa akan buat awak jatuh cinta 😍😁. Kalau terasa nak try supplement, nak try trusted brand shaklee, bolehlah whatsapp/ telegram Ainin okay dekat 0145291689 😊

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s