Set Kulit · Set Resdung

Set Resdung Shaklee berbahaya?

Happyyyy bila tengok testimoni freshhh daripada adik ni dalam group! 😍 Adik ni sebenarnya dia ada resdung.

Geng resdung tahulah rasa macammana time resdung menyerang tuh 😣 macam nak letak jeee hidung dekat tepi, macam nak tukar kulit sekejap kann.

Pastu adik ni kan, lepas dia konsisten 2 minggu, wahhh banyaknyaaaa dia punya improvement!

Adik ni consume set lengkap resdung. Paling pawer dalam set ni ialah alfalfa lah, inshaaAllah. Eh alfalfa kan tengah promo kan sekaranggg. Dalam set resdung ni ada:

1# Alfalfa Complex
– Fungsi dia kurangkan inflammation, kurangkan radang sinus (sinuisitis). Sebab dia banyak sumber klorofillah yang bantu allergik tuh! Plus alfalfa lah agen detox dalam set resdung ni. Kalau buat skrub muka alfalfa, geng resdung mesti rasa gatal.

Jimat kan. Boleh makan. Boleh buat skrub.
Selamat. Always hijau always natural gitu 😁

2) B Complex
– dalam B Complex ada B6. B6 ni pentinglah untuk protect selaput lendir so that kita healthy dan protect juga antibody badan. Plus dia macam kurangkan rasa sakit dekat bahagian muka bila resdung datang serang!

3# Vitamin C (sustained release)
– vitamin c ofcourselah bantu immunity tubuh! Antioksida vitamin c bantu tingkatkan antibody, protect the cell dan juga metabolisma tubuh. Macam kalau yang mudah selesema tuh, haaaa inshaaAllah vitamin c banyak membantu.

Yang best, tetiba makan vitamin c untuk set resdung, ehhh tetiba kulit dah kurang jerawatlahhh, dah kurang selsema lahhh.

Tetiba makan alfalfa untuk kurangkan gatal gatal, ehhh tetiba senang membuang lahh, dah tak constipate dahlah

Memang, ada side effect.
Tapi side effect yang marveles lah 😆
.
.
Sorry ainin tak bising bising pulak alfalfa tengah promo. Okay okay nak start bising dah 😁

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s