COD Shaklee Kerteh

Ostematrix dan iklan Anlene

 

Tadi petang sorang kakak yang order ostematrix mesej Ainin ostematrix da sampai.

Barang sampai dekat dia pun Ainin rasa happy😍
Sebab Ainin tahu tablet tablet tu akan bantu dia buat dia rasa kurang sakit pinggang, kurang sakit sakit badan.

Promo ostematrix bulan ni. Ainin tasempat nak kepochi lagi 😩 keperluan kalsium ni sebenarnya penting tahap maksimum untuk ladies. Kalau tak rasa in danger, sebab kita tak expose dengan kepentingan kalsium, tak macam kita expose dengan pentingnya duit, makanan, jubah baju shawl 😝

Kita perlu kalsium hari hari, tapi kita tak minum susu, tak makan makanan untuk topup kalsium dalam badan. Kalsium dalam badan pulak, makin hari makin hilang.

Tahu tak masa kita dah umur 30 nanti, tulang dah stop absorb kalsium 😣 mana iklan anlene deduluu. Lama dah taknampak 😳😳😳

Ainin up status sebab Ainin sayang.
Always because of love.

Much much love.
Ainin. 💚

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s