COD Shaklee Kerteh

Ostematrix dan iklan Anlene

 

Tadi petang sorang kakak yang order ostematrix mesej Ainin ostematrix da sampai.

Barang sampai dekat dia pun Ainin rasa happy😍
Sebab Ainin tahu tablet tablet tu akan bantu dia buat dia rasa kurang sakit pinggang, kurang sakit sakit badan.

Promo ostematrix bulan ni. Ainin tasempat nak kepochi lagi 😩 keperluan kalsium ni sebenarnya penting tahap maksimum untuk ladies. Kalau tak rasa in danger, sebab kita tak expose dengan kepentingan kalsium, tak macam kita expose dengan pentingnya duit, makanan, jubah baju shawl 😝

Kita perlu kalsium hari hari, tapi kita tak minum susu, tak makan makanan untuk topup kalsium dalam badan. Kalsium dalam badan pulak, makin hari makin hilang.

Tahu tak masa kita dah umur 30 nanti, tulang dah stop absorb kalsium 😣 mana iklan anlene deduluu. Lama dah taknampak 😳😳😳

Ainin up status sebab Ainin sayang.
Always because of love.

Much much love.
Ainin. πŸ’š

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s