luxeFrame

worth

2013
a significant, memorable year, throughout the entire life, inshaaAllah :’)
january to december’13. thank you Allah :’)



23 years old to-be me.
on 6 rabiulawal 1435H aka 8th jan’14
*feeling special-sama bulan dengan nabi muhammad :’) 
may you be better dear:)




luxeFrame

swirl

status:
nak share something.
doa mudah dapat kerja.
surah yusuf ayat 54 &55 


percaya kita pada Allah,
kalahkah dengan percaya seorang anak towards his parent?

percaya kita pada Allah,
kalahkah dengan percaya seorang pesakit towards his doktor peribadi?

percaya kita pada Allah,
kalahkah dengan percaya seorang rakyat dengan ramalan kaji cuaca tv?

sedang kita punya kitab Dia, yang penuh dengan janji-janji.
& janji siapakah yang lebih tepat, 
janji manusia itu,
atau janji Tuhan manusia?

“Barang siapa yang mengerjakan amal shaleh, baik laki-laki maupun perempuan dalam keadaan beriman, maka sesungguhnya akan Kami berikan kepadanya kehidupan yang baik.” (QS. An-Nahl: 97) 

apa je yang tinggal pada kita, 
yang tak punya pengetahuan tentang masa depan,
even you consume your hours & hours of thinking of what gonna happen to you next & next,
u wont even know, even a slightest bit, except Him.
maka apa je yang ada pada kita?
selain daripada percaya, pada Dia yang Maha Penyayang drpd segala yang penyayang,
yang sayangNya lebih daripada ibu, yang tidak mahu anaknya dicampakkan dalam jurang neraka.

yes, we’re all dream for a wonderful life, here & hereafter.
& He’d already tell you how.

maka apa je yang tinggal pada kita?
selain daripada percaya, 
yang seringkali juga kalah dengan percayanya seorang anak kecil.


luxeFrame

sealed

status:
kak abid’s walimah. tomorrow.
alfatihah for her father, who returned to Him, last week.


sanggup tak nak kahwin dengan diri sendiri?
yes. your own self.
sebab our life partner to be, tak jauh beza pun dengan kita. seriously. 
He did promise, in His Holy Book.
logical thinking, Allah do announce, of His keadilan.
i do, & always always always believe.
innakala tukliful mi’ad. He’ll never fail in His promise.
well, what you give, you get back.
& juga sebab, Tuhan sebelum kahwin, adalah Tuhan yang sama selepas kahwin.
law of causes & effect?
ikhtilat, eyes-gazing, akhlak, tolong orang lain, daily activities, hubungan dengan Allah etc.
yes, seriously.
it’s mere fantasy-of changing your own self selepas kahwin, if u’re not changing yourself now. you are you. what’s might change you, maybe, in the term of responsibility.
responsibility might change you, yes, but in what’s percent? 
you rely on responsibilities? to change you?
i have my married brothers & sisters.
& i lived, & i know them, before & after marriage.
observation & results have been made 😛

sanggup tak nak kahwin dengan diri sendiri?
digest this question. churn it well.
tiba-tiba ainin serius.tapi betul, serius.
i’m questioning myself too.

luxeFrame

preliminary

status:
i love to eyeing nice things in humble places.
i love to capture moments, & memories.
i love words. i love-love.

that feeling-when u’re among the youngest of the family,
u learn lots of things- from what mum & abah said.
from what your brothers & sisters said.

“pergi belajar, jangan fikir belajar je”
” kampus dah study, balik rumah takkan nak study lagi? “
” dkat kampus dah takboleh tolong parents, balik rumah tolong-tolonglah dekat rumah”
“mak tak bangga of all those master or phd kalau family takboleh nak jaga”

when you’re still have your time to score, have your own marks dear ainin,
before the exams gone, before the papers are out.
the exam= berbakti kepada ibubapa (acewah, skema di sini)



second status:
today is our last lecture, for the whole pengajian of this course.
* quite sobs.

luxeFrame

numerator

status:
feeling to penyek penyek kucing ni. biar tokleh gerak 😀


final week. week 14
2 papers on 6th & 10th january.
& sem7 done.

critic journal
1. poster presentation template, from a journal-otw revised- redo
2. slide presentation-otw
3.journal citation reports.
4. abstract writing

toxic management
1. chra group assignment
2. chemical & petroleum waste individual assignment (50%)
test II toxic management- tomorrow-19/12/13

lab management
1. hospital management assignment-otw

research method
1.group assignment-otw
2. poster presentation (print A0)-otw
3. grand final test 2 weeks to come


sorry to myself, of not writing.
i’m writing-in real life:D