luxeFrame

apology

i call them cantik.


& i call it comel tahap maximum:D
credit:notsosweet

status:
have a visit here.
rasa macam tenang je~

dear my dearie nurhazwani hasyim.
i’m sorry i wont be there at LCCT ;'(
please take care :’) korea waits you.
belaja elok2 tao!
i just hope everything wont change at all.
i just hope when it comes to the point which i really need to talk to you. i can talk to you.
but i dislike skype when we can watch our own face & it turns weird and at last i’ll  turn off the webcam. i dislike ym because the equation of of ym= hp call is not valid for me.
okayla. haruslah.yes of course.things will change on that. dah tak dapat call kamu ;'(

4 months.
i will miss you.





luxeFrame

countenance

status:
ujian,bukan ke itu tanda Dia sayang?


(al-lail 92:13)

Sahih International
And indeed, to Us belongs the Hereafter and the first [life].
Malay

                          Dan sesungguhnya Kamilah yang menguasai hari akhirat dan alam dunia.






& this fragile world belongs to Him.
dalam genggaman Dia.
& tidak akan bergerak apa pun, melainkan Allah yang control ubun2 mereka.

 tak percaya Allah lagi?


luxeFrame

patience


because
no, we made it ~

with Allah’s blessing & willing.
aamiiin.




status:
with paperworks & works.
dont you fail them.

dear ainin, walk the talk.

(assaff: 2& 3)
O you who have believed, why do you say what you do not do?
Great is hatred in the sight of Allah that you say what you do not do.



luxeFrame

oppressive


status:
alhamdullilah ala kulli hal:)
teruskan berjuang wahai :


ahmad fakharuddin–> bachelor in medical imaging!
ainin sofia–>bachelor in medical laboratory technology!
ahmad faris–>bachelor in environmental technology!- congrate dear-dean’s list:)


for the next semester, part 4. ( i’m in the middle of my studying! )

arabic language            BAB 451
clinical chemistry III   MLT 476
histological techniques  MLT 428
immunohaematology I MLT 475
haematology I                MLT 478


take a good care of your solah+hubungan dengan Allah.
take a good care of your taklifan.
take a good, serious, lovely care on your pointer.

saya nak belajar rajin2 
saya nak belajar betul2:)
seriously saya mahu.
let your intention is because of Allah,okay?
Allah wont approve if it doesnt.

& in the journey of it,
in achieving the criteria of individu muslim.
knowledge atau ilmu, isnt limited to academic & in lecture’s hall only,
& that’s the reason on the endless reading & books & majlis2 ilmu.
hati yang mati tak boleh nak menghidupkan hati mati yang lain,
botol yang kosong tak boleh nak isi botol kosong orang lain,

tapi, tapi,
‘always get your  bottle empties’, so you wont feel that you’re full.

so, i’m making  a rough list here:

tak boleh tinggal:
al-quran.
hadis.
buku2 agama+ buku2 akademik.
makanan hati+sirah2 nabi+sirah2 sahabat.
sirah2 ummul mukminin


Allah, Nabi, study, taklifan, parents, adik-adik, kawan-kawan.
silat
HEALTH-big priority.
manage masa elok2 lah kamu!
with Allah’s will~



is anything missing? 😛
ada benda yang tertinggal kahh?



luxeFrame

bleached

status:
 there’s urgency of reverting timeline to old fb layout that i cant resist.
but to the concern of bb’s speed, it’s delayed for sure.


the swirling mixture of feelings.the dark mass of guilt, the ripple of fear.too much confusion being dragged in,it has been countless time of thinking in considering to put one partial stop. this imperfection sometimes overwhelmed, caging self in own fragile prison, self made.

this fragment of life captures the section when it gets me breathless without the essence of spirit.paralyzed by grief and terror,in the searching of perfection.  they are often barely noticed as they’re good at being hidden. Allah, the Almighty is never fail to console, replacing the dismaying heart with the cozy one.
the maelstrom of sadness spreads inside, but i always good in masking it. ( yeke ? )

is iman get lulled and then dulled by those extras rest & my ignored- habluminallah & habluminannas?






when burbles in you is the feeling-something is wrong somewhere-rasa serba tak kena+ tak tenang-resah gelisah- recheck balik tahajud+ikhlas+hubungan dengan Allah”

kifarah dosa juga 😮




luxeFrame

emboldened

status:
undeserved.
“Barangsiapa terbunuh mempertahankan hartanya, maka dia syahid; barangsiapa terbunuh mempertahankan ahli keluarganya, maka dia syahid; atau mempertahankan agamanya, maka dia syahid”
[HR Abu Daud, An-Nasaie dan Tirmizi, disahihkan oleh Al-Albani dan Ahmad dengan sanad yang Shahih].

Wahai Tuhan yang memiliki Kemuliaan dan Kehebatan,
Wahai Tuhan yang memiliki Kemuliaan dan Kehebatan,
Wahai Allah, Selamatkan Muslimin di Syria,
Wahai Allah, Selamatkan Muslimin di Syria,
Wahai Allah, jadikanlah bagi mereka pembantu dan penolong,
Ya Allah, Ya tuhan kami, hebatnya perlindunganMu & agungnya pujian terhadapMu, sucinya nama-namaMu,

Ya Allah, tidak ada yang boleh menolak perintahMu, tidak ada yang boleh menghancurkan tenteraMu,
Maha suci engkau dan segala pujian bagiMu,
Wahai Tuhan, hancurkanlah rejim Asad yang zalim,
Wahai Tuhan yang menurunkan kitab, yang menggerakkan awan, yang memporak perandakan persekutuan musuh,
Hancurkan mereka dan huru harakan mereka,

Ya Allah, tunjukkanlah kepada mereka keajaiban kekuasaan Engkau,
Mereka telah menzalimi orang-orang yang tidak berdosa,
Ya Allah bebaskanlah kaum muslimin di Syria,
Wahai Tuhan yang memiliki Kemuliaan dan Kehebatan,
Ya Allah bebaskan tawanan mereka, sembuhkanlah orang yang sakit dari kalangan mereka, angkatlah kesusahan mereka,

Ya Allah, tukarkanlah ketakutan mereka dengan keamanan,
Wahai Tuhan yang memiliki Kemuliaan dan Kehebatan,
Ya Allah, muliakanlah Islam dan kaum muslimin,
dan hinakanlah syirik dan orang-orang musyrikin,
dan hancurkanlah musuh-musuh agama,
Dengan lindungilah benteng-benteng Islam dan satukan suara orang Islam di atas kebenaran, wahai Tuhan sekalian alam.

Wahai Tuhan bantulah orang-orang Islam yang lemah di setiap tempat,
Ya Allah, perbaikilah keadaan orang-orang Islam di seluruh pelusuk dunia,
Ya Allah, satukan hati-hati orang Islam di antara mereka,
dan berikanlah hidayah kepada mereka ke jalan yang selamat,
dan keluarkanlah mereka daripada kegelapan kepada cahaya,
Wahai Tuhan yang memiliki Kemuliaan, Kehebatan dan keagungan.




luxeFrame

drudgery

“I put lots of effort to make human love me more and more.. 
It embarrassed me to think how little I’ve done in securing Allah’s attention and love towards me..”

nur taufiqah idris~

 seriously sobs (T T)



status:
Ya Allah,jadikan aku ikhlas keranaMu.
jadikan nur dalam diamku, nur dalam bicaraku,

ainin, jaga hati elok-elok boleh kann?









maybe this & this can provide you a mass of preparation for the new semester?
Propeller of the Heart, please make us certain on You and this lane that You Yourself showed us for the very first part of it.
please Ya Allah.
till the day that we can swell on our joy of Islam’s winning & also, our own victory.
izinkan kami untuk masih menjadi tempelan dalam jalan itu.sehingga ke akhirnya. (TT)
aamiiin.




luxeFrame

everything is only asbab.

status:
please have your mind at rest.
if it’s meant to be, it’s meant to be.

wisdom is what muslims lost a long ago & if you found it,
 grab it.

kebijaksanaan adalah satu benda yang umat islam hilang suatu masa dahulu & kalau kamu jumpa ia, ambil+rebutlah ia.


i didnt know it is one of the hadith till i watched tv alhijrah few days ago.
muslims are meant to be wise & clever & genius & all those kind wisdom.
logically, because we have Him who know everything, who have everything, who owns everything.

if you found it,grab it
& before you get to find it, 
you must go through the searching process.

& that’re what we’re doing now.
so please,please get tough.
you’re in the correct lane.

Allah akan bantu. jangan risau okay dear? 🙂



luxeFrame

amnesty

status:
churning & digesting the ideas.

‎”Mereka menyembunyikan (kejahatan mereka) daripada manusia, dalam pada itu mereka tidak menyembunyikan (kejahatan mereka) daripada Allah. Padahal Allah ada bersama-sama mereka, ketika mereka merancangkan pada malam hari, kata-kata yang tidak diredhai oleh Allah. Dan (ingatlah) Allah sentiasa Meliputi PengetahuanNya akan apa yang mereka lakukan”. 

(Surah an-Nisa’:108)


.Manusia lupa raqib dan atid tu ada. Manusia lupa ‘ihsan’ itu apa. Manusia lupa Allah itu al bashiir. Manusia lupa pembalasan itu dekat. Yang manusia ingat – orang nampak. Nanti malu.





eushahida.