COD Shaklee Kerteh · Gleam769 · sembang business · Why Shaklee

CAMNE BISNES SHAKLEE TOLONG ORANG?

 

Baca dulu. Baru tahu. Kerana ia satu penjelasan yang korang perlukan.

Shaklee ni ada 2 bahagian tau.

• Produk
• Bisnes planning to earn income

 

Siapa yang tak mau buat bisnes samada dia tak minat. Atau rasa dia tak perlu buat bisnes lagi buat masa ni sebab sibuk.

 

Boleh ambil pilihan pertama saja. Iaitu mencuba produk Shaklee.

Sebab apa perlu cuba produk Shaklee? Bukan produk lain.

Shaklee merupakan leader nombor 1 kepada suplimen semulajadi di Amerika Syarikat.

Bila ia leader, kiranya semua teknologi yang hebat ada pada Shaklee products.

Dah ada kajian saintifik mengenainya. Beribu ribu jurnals dari saintis dikeluarkan.

Suplimen ni adalah apa yang kita makan untuk tujuan sihatkan badan kita. Takde guna kalau kita ambik namun makin mudarat kan?

Sebab tu kita kena pilih suplimen yang tepat terbukti selamat, berkesan dan efektif.

Sebabnya kalau kita pilih yang bahaya, kita yang akan merana.

Kalau kita pilih yang tak berkesan, kita yang rugi.

Kalau kita tak pilih yang efektif, kita yang buang masa kan.

Jadi Shaklee adalah the best supliment untuk bantu kita baik pulih kesihatan kita serta hindari kita dari terkena sebarang penyakit.

Ok dah clear kan part 1 mengenai produk Shaklee.

 

Part 2 pula mengenai bisnes.

Biasanya, orang yang bina bisnes melalui Shaklee ni disebabkan dia dah dapat #ShakleeEffect yang terrrsangat hebat! Sebab tu dia decide untuk berkongsi kisah dia tu kepada semua orang di dunia ni.

 

Sebab tu lah ia berkongsi di blog, facebook, instagram dan mulut ke mulut.

Ingin berkongsi kisah dari sad stories to happy stories.

Boleh bayangkan orang yang mukanya penuh dengan jerawat? Kan sad story bagi dia kan.

Namun bila dia cuba Shaklee, wow! So amazing! Kulitnya berubah.

 

Kerana produk Shaklee macam di atas saya kongsikan. Kesannya sangat hebat bagi mereka yang sabar dan konsisten dalam menggunakannya.

 

Jadi bermulalah dia berkongsi cerita dengan tujuan membantu mereka yang alami masalah sepertinya dulu untuk kembali miliki happy stories in life.

 

Murni kan usaha ini?

Disebabkan dia recommend produk Shaklee kepada orang lain, ofkos Shaklee bagi sesuatu untuknya.

Iaitu DUIT sebagai hadiah atas usaha gigihnya. Sebab tu makin banyak usaha, makin besar hadiahnya.

Yang ia jadikan sebagai pendapatan tambahan untuk keluarganya.

Kalau orang yang tak biasa dapat RM200 dengan percuma. Last last boleh dapatkannya dalam masa tak sampai sebulan. Ofkos suka gilerr kan.

Macam tulah dalam Shaklee cara bina bisnes. Hasilnya akan diperolehi apabila usaha makin kuat.

Bila kita berjaya ajak orang lain juga untuk sama sama berkongsi happy stories diorang, ofkos Shaklee akan bagi award lagi dalam bentuk duit juga. Itulah leadership bonus.

 

Kerana ajak dan ajar orang lain untuk turut sama berkongsi demi membantu orang lain juga untuk dapatkan happy stories mereka.

 

Mudah je kan buat bisnes Shaklee ni?

Yes. Sangat mudah!

Kita berkongsi dengan gembira. Supaya orang lain pon turut gembira.

 

Nak join Shaklee sebab nak dapat harga produk lebih murah?

Atau nak join Shaklee sebab nak buat bisnes?

Boleh klik link ni sekarang jugak.

Www.wasap.my/60145291689

Health tips

Gula melaka ganti gula putih

 

Wow! Terinspired sangat bila kak afzan bagitahu dia dah stop makan gula putih dah setahun masa sharing harituuu 😱

Contoh contoh gula yang kak afzan guna untuk ganti gula putih adalah cane sugar, molasses sugar, gula melaka. Dan gula gula ni semua boleh cari dekat stores biasaa. Oo ada alternatif lain selain stevia rupanya. Sebab tak cari, tak jumpalah 😅

Kak afzan dah stop gula putih bila anak dia kena ekzema dan dia start untuk set balik pemakanan untuk family dia.

Haritu mak sedara share pasal gula batu. Okaylaaaa, Nanti nak start replace dengan gula melaka duluuu. Tengok okay tak rasa dia masuk masakan, masuk minuman 😄😄😄

Tak sabar tak sabar❤️

Health tips · Home Spa | Mobile Spa | Spa Bergerak · Shaklee Journey · spalacebyainin

Analisis Kulit Percuma | Shaklee Free Skin Analysis

image

Semoga suatu hari di masa hadapan boleh join dan attend free skin analysis dan bone analysis ni! FREE je!

Kalau pergi klinik aestetik, kena bayar tau nak tau skin analisis, nak tahu bone analysis pun kena bayar juga.

Macam ainin, ingatkan kulit berminyak, rupanya kulit kering 😂 Yang tak penah buat analisis ialah tulang.

Sebelum ada chance nak check, kita jaga yang mana perlu:)

Kalau nak stay updated dengan info program dorang buat, boleh tengok tengok dekat page. Macam minggu lepas, dah lepas dah dekat Penang, Kota Bharu and Sunwayy

Personal Life

26th Birthday

image

This year, i request for a mini simple but a memorable celebration. Because we do remember moments, we dont remember how cheap or expensive they are. I want to embrace minimalism and wanna ditch consumerism as much that i could.
And of course thankyou for all the wishes deariee. thankyou husband for taking care on each everything about me 🌹Thankyou mother for giving birth to a Ainin Sofia❤️ Thankyou everyone for moulding me best life and best version of me. And ofcourse my beloved Allah, sending His cinta through each every person i met and every seconds i take my breath in.
Happy 26th of me. I do grateful for everything that i have in my life and achieve so far. Of course, not without each of you. Thanks everyone 💋

Bitcoin Malaysia · spalacebyainin · The Walking Beauty Project

Bayar Servis Spa dengan Bitcoin di Malaysia

 

Assalamualaikum.

Harini self pampering day: spa! 😆
Thank you the husbandd belanja spa dayy

Semalam excited beliau tanya,” nak pergi spa takk. Nak belanja dengan bitcoin”

Majuuu.
Spa dekat terengganu,menerima bayaran bitcoin!
bitcoin accepted whoa 😱
Ramai je lagi beli benda lain dengan bitcoin in Malaysia. Macam barang bayi dan sebagainya.

Tapi kena study study study. Jangan kena scam. Bitcoin ni boleh beli sendiri je sebenarnya.

Sape ada bitcoin boleh treat & pamper dekat D’Teratak Spa Dungun ni okeyy.

Sape yang belum ada, boleh treat & pamper dekat #spalacebyainin. Ehhh 😆